Σχολή Atelier de beaute – DATA TYPE

Categories:NEWS, Thematic Room
georgia

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DATA TYPE παραμένει σταθερός στην ποιοτική πορεία των 40 χρόνων της εκπαιδευτικής του ζωής. Λειτουργεί σαν Ι.Ι.Ε.Κ. και ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ με εξειδίκευση στις σπουδές ομορφιάς.

Φιλοδοξία του, εκτός των άλλων, είναι να προσφέρει στους σπουδαστές του όλο και περισσότερα εφόδια για την επαγγελματική τους κατοχύρωση, φέρνοντας την ιδιαίτερη φωνή της δημιουργίας θεσμών σε πρώτο πλάνο.

Διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο των σπουδών του και μάλιστα είναι η μόνη Σχολή στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει 136 Πανελλήνια, Βαλκανικά και Διεθνή Βραβεία σε διαγωνισμούς σπουδαστών και αποφοίτων, ενώ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που έχει φέρει στην Ελλάδα διεθνείς πρωτιές.

Όλα αυτά τα έτη, που οι σχολές της κυριαρχούν στο χώρο των ειδικοτήτων Ομορφιάς, είναι πολύτιμη εμπειρία, από την οποία, χιλιάδες νέοι και νέες άντλησαν τόσο την εκπαιδευτική, όσο και την ηθική στήριξη, για να εδραιώσουν το μέλλον τους και να διαγράψουν λαμπρή σταδιοδρομία.

Πλαισιωμένος ο κορυφαίος Όμιλος από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς και αναγνωρισμένους επιστημονικούς συνεργάτες, έχει ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας και αρωγής με τη μεγάλη οικογένεια της DATA TYPE, η οποία συνεχώς αυξάνεται με καινούργια μέλη, τα οποία στηρίζει ακόμη και μετά την αποφοίτηση.

Παράλληλα, η λειτουργία Γραφείου σύνδεσης με την αγορά εργασίας, που λειτουργεί στις Σχολές της, μειώνει την αγωνία των αποφοίτων του για επαγγελματική αποκατάσταση.

Στην DATA TYPE απευθύνονται οι περισσότεροι επιχειρηματίες, προκειμένου να αναζητήσουν τους συνεργάτες τους.

Επί πλέον, η θυγατρική της εταιρεία ATELIER DE BEAUTE είναι αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο της Διεθνούς μεγάλης Σχολής ATELIER PARIS και προσφέρει εκπαίδευση με Γαλλικά Διπλώματα στην Ελλάδα , καθώς και τα άριστα προϊόντα Επαγγελματικού Μακιγιάζ ATELIER PARIS.

Είναι πλέον κατοχυρωμένο στη συνείδηση όλων των ενδιαφερομένων ότι το παρελθόν του καταξιωμένου Ομίλου αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διαμόρφωση του παρόντος, διαγράφει τους στόχους της επιτυχίας του μέλλοντος για κάθε σπουδαστή, δίνει έμπνευση για δημιουργία και πρωτοτυπία, συνδυάζοντας πρωτοπόρα προγράμματα σπουδών με τεχνοτροπίες του σήμερα, δημιουργική σκέψη και καλλιτεχνική έκφραση.

●ΜΑΚΙΓΙΑΖ●ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ●ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
●ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ●ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ-NAIL ART
●ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ●ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-SPA MASSAGE
●TATTOO-HENNA● ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ : Ιερά Οδός 197 (έναντι ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω) Τηλ.: 210-5312220
ΠΕΙΡΑΙΑΣ :Αγ.Kωνσταντίνου 13 (Πλ.Δημοτικού Θεάτρου),Τηλ.: 210-4114101
ΚΟΡΩΠΙ : Λεωφ. Βασ. Κων/νου 84 (έναντι Δημαρχείου Κορωπίου), Τηλ.: 210-6026601
Website: www.datatype.gr  E-shop: www.atelierdebeaute.gr
Facebook: www.facebook.com/datatype , www.facebook.com/atelierdebeautegreece
Instagram: datatype.atelierdebeaute