Ευχαριστούμε Θερμά τους…

Categories:NEWS, Αρχική
georgia

Αγαπητοί φίλοι,

θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε και φέτος με την παρουσία σας!

 Ήταν ένα μαγικό τετραήμερο γεμάτο χορό μουσική και αμέτρητα χαμόγελα όπως και το περιμέναμε!!!
 Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημοσίως και από καρδίας τους υπέροχους συνεργάτες μας που με την άψογη συνεργασία μας , βγάλαμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!
 Πρώτα από όλα να ευχαριστούμε τον Χρυσό μας Χορηγό που μας εμπιστεύτηκε και μας στήριξε και φυσικά δεν είναι άλλη από την Μπίρα FIX Hellas και τους ανθρώπους που υπάρχουν πίσω από αυτήν!
Άψογη συνεργασία, επαγγελματισμός και πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουν!
Είστε απλά υπέροχοι…και εσείς και η Μπίρα σας!!! <3 Άνευ…αμφιβολίας! 😉 
Το Εθνικό Θέατρο / National Theatre of Greece που μας τίμησε με την παρουσία του, παραχωρώντας μας σκηνικά από τις θεατρικές του παραστάσεις και φυσικά τους ανθρώπους που συνέβαλλαν για αυτή την συνεργασία όπως τον κ. Κυριαλλίδη που έδειξε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μας και Την αγαπημένη Δήμητρα Σπυρίδωνος/ Demetra Spiridonos που ανέλαβε με την ευγενική της προσφορά την όλη Σκηνογραφία του Athens Retro Festival και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν άψογο όπως και η συνεργασία μας!
 Εν συνέχεια να ευχαριστήσουμε τον “Γλυκό” μας Χορηγό και την Γλυκύτατη Nancy Katsikari με  Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ που κατευθείαν στήριξε την προσπάθεια μας και μας ομόρφυνε τον χώρο με την παρουσία της , αλλά και μας γλύκανε!
Ένας υπέροχος και αληθινός άνθρωπος ! Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που συνεργαστήκαμε! <3 
Το Kilo-Shop Greece και την αγαπημένη μας Sabine που μας χορήγησε ενδυμασίες για τα σκηνικά μας αλλά και για το προσωπικό μας ! 
Τον Μετακομίσεις Καραβανας  που είχαμε επίσης μια άψογη συνεργασία ως χορηγός μας στις μεταφορές !
 Συνεχίζουμε με την αγαπημένη Cristina Cironi που μας σκηνοθέτησε αλλά και δημιούργησε το Video Promo του Athens Retro Festival καταπληκτική δουλειά και καταπληκτικός άνθρωπος επίσης! mildframe Chtistina ευχαριστούμε για όλα ξέρεις εσύ! 
Τον Χορηγό μας BIGdot Printing που μας παρείχε σκηνικά με εκτυπώσεις. 
Την διαφημιστική εταιρία DizzyPanda  που πίστεψε σε εμάς, στην δουλειά μας αλλά και στους στόχους μας και κατάφερε να μας φέρει σε συνεργασία με τον Χρυσό μας Χορηγό και την σωστή συνεργασία μας απέναντί τους.
 Να ευχαριστήσουμε τους Υποστηρικτές μας, το Hellenic Motor Museum, την Philpa, την ΟΡΚΑ , την MG , την Ελληνικη Λεσχη Φιλων Κλασικης Μοτοσικλετας-Hellenic Classic και την Αθηναϊκή Λέσχη Vespa – Athens Vespa Club που η παρουσία τους ήταν πολύ σημαντική για να μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή!!! <3 
Τους Χορηγούς Επικοινωνίας μας που με την στήριξη τους μάθατε για εμάς, όπως καταλαβαίνεται είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην διοργάνωση μας και τους αναφέρουμε έναν έναν : ΕΡΤ Α.Ε.Δεύτερο Πρόγραμμα – #defteroprogrammaKosmosSkywalker.gr – Εργασία στην ΕλλάδαStentoras SkywalkerΜεντα 88 fmKonserva – vintage culture – – Rockandroll GrRetroComputers GrAthens VibeM-word Web RadioKoita-magazineNerds Motel ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!
 Τον αγαπημένο μας Αλέξη Φούκο / Alexis Foukos – Art Director του Athens Retro Festival που με τις ιδέες του αλλά και την προσωπική του εργασία μας έφτιαξε απίθανα σκηνικά που καταευχαριστηθηκάν οι επισκέπτες μας!

 Την αγαπημένη Αλέξια Μπελογιάννη / Alexia Belogianni που είχε την ενδυματολογική επιμέλεια του Athens Retro Festival και έδωσε ένα φοβερό αποτέλεσμα και μας έβαλε στο κλίμα περασμένων δεκαετιών!

Τα κομμωτήρια Ioannis Hair & Beauty Team (Κολωνάκι) που πρόσφερε στις επισκέπτριες μας δωρεάν χτενίσματα και είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία!!!
 Το Carte Blanche όπου πρόσφερε στις επισκέπτριες μας δωρεάν Retro νύχια και επίσης είχαμε μια άψογη συνεργασία!!! <3 
Το Takouni-Star Kolonaki που πρόσφερε στους επισκέπτες μας δωρεάν γυάλισμα παπουτσιών και συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ όμορφη συνεργασία! 
Τον φωτογράφο μας Ignatios Kouroubill ( www.ignatioskourouvasilis.com ) για την προσφορά του και τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χαρίζει αλλά και που μας στηρίζει κάθε χρόνο με την παρουσία του! 
Τον ανθρώπο που έστησε το φεστιβάλ και τους συνεργάτες του, τον Dimitrios Siavikis (siavikis.com ) & τον συνεργάτη του Dimitris Theologitis που πάντα μας στηρίζουν και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για το Athens Retro Festival και πραγματικά έχουμε εισπράξει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για αυτό που κάνουμε! 
Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Συμμετέχοντες από το προσωπικό μας – εθελοντές , από το Εμπορικό Κομμάτι και από το Εκθεσιακό Κομμάτι. 
Τις Σχολές Χορού Athens Boogie Jump n Jive Athens Swing Team Quick Step Dance Schoolsl Poema Escuela Del Tango Greekcowboys & Country Girls , την θεατρική ομάδα Theater Labs που μας χάρισε ένα απίστευτο θέαμα από παλιό κινηματογράφο, αλλά και τα Live Συγκροτήματα The Loose Ties Band, Band Walkman, Fenelon – The Band , Stardust , Roodeo , PRESTIGE , Vanila Swing , Jitterbugs Rock n Roll trio. που στήριξαν την προσπάθεια μας, ( παρόλο που κάποια ακυρώθηκαν λόγο καιρού ) και έδωσαν τον παλμό και το χρώμα στο Φεστιβάλ!
 Ευχαριστούμε Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού που μας εμπιστεύτηκαν.
 Και τέλος αφήσαμε εμάς για να σας συστηθούμε ως διοργάνωση , η οποία είμαστε η ΑΜΚΕ Φροντίζουμε για τον συνάνθρωπό μας και αποτελείτε από τρεις ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά για όλο αυτό το αποτέλεσμα. 
Την Πρόεδρο μας Αναστασία Παπάζογλου / Natasha Papazoglou που ανέλαβε το επικοινωνιακό κομμάτι του Athens Retro Festival και όχι μόνο, είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές! 🙂 Που την χάνεις που την βρίσκεις , μπροστά σου θα την βρίσκεις! 
Την Αντιπρόεδρο μας Γεωργία Μαραντίδου / Georgia Mara που ανέλαβε την προώθηση και προβολή του Athens Retro Festival στα Social Media, τα γραφιστικά – μακέτες που απαιτούνται για την σωστή διεξαγωγή του Φεστιβάλ, καθώς και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Athens Retro Festival. 
Και τέλος το Μέλος μας Ευαγγελία Μάρη / Lila Mari που ανέλαβε το Εμπορικό Κομμάτι της Έκθεσης.
 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!!!!!!